Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To jak mnie nazywacie to mam szczerze w pompce :) Od kilku lat piszę jaka jest prawda o tym papierze i wychodzi że to ja mam rację a nie tutejsi naganiacze piszący o 5,10,15 zł, a to pod wykup, a to pod wielkie zyski, (które owszem i były ale trendu tu nie zmieniły) a teraz pod inwestycje . Widząc jakie ten papier ma zainteresowanie śmiem twierdzić, że nawet przy inwestycjach to będzie taki "wyszczał z kapiszonu" na tym papierze. To, że jestem zainteresowany czy najaktywniejszy niby na forum to jest tylko zwykła ciekawość,chęć dowiedzenia się czy nawet nauka jakich walorów unikać przy inwestowaniu. Sam straciłem tu trzy lata czasu przed covidem i dokładnie nic się tu nie zmieniło. Ktoś chce to niech kupuje, mi nic do tego a nawet życzę zrealizowania jak największych zysków.