~zibi

Biura swoje wyceny robią w krótkiej perspektywie. A giełda kieruje się sentymentem. Przecież w tym tygodniu jeszcze nic się nie stało - zmiana rządu nie spowodowało przypływu nowych reklamodawców - ale już jest nadzieja że to nastąpi i stąd wzrost. Ludzie do kin jeszcze nie wrócili i tak naprawdę nie wiadomo czy wrócą w takiej ilości jak przed pandemią więc tutaj też ostrożne szacunki analityków mogą być bardziej pesymistyczne od moich. Ja patrzę w długiej perspektywie. Czy ludzie do kin wrócą teraz czy za trzy miesiące czy za rok to mi nie robi różnicy, bo wierze, że kiedyś wrócą. To czy reklamodawcy publiczni wrócą za miesiąc czy za rok to też mi nie robi różnicy, bo kiedyś wrócą.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.