Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Masz mój post, napisz co w tym co zacytowałem jest nieodpowiednie. Chcesz się kłócić z zasadami rynku NewConnect? Płaczesz ciągle o jakąś inną spółkę. Odnieś się może do tego co napisałem. Brakuje argumentów to robisz wrzutki personalne? Różnica między nami jest taka, że ja daje do wszystkiego źródła, a Twój jedyny argument to "mam rację, bo tak". I źródłem jest tutaj NewConnect, to mówi samo przez się. A Ty będziesz nadal wypierał wszystko. Piszesz o tym, że ja chcę skupić akcje. Chłopie, 150k na sprzedaży było i nikt tego nie brał, więc po jakiego grzyba miałbym się pocić na tym forum, skoro codziennie można bez problemu kupować w pakietach 50k +. Daj argument, że układ nie ma wpływu na notowania ciągłe. Bo ja Tobie dałem cytat z samej strony NewConnect. Póki co to Ty wyglądasz jak osoba, pracująca dla kogoś kto chce utrzymać cenę pod wyjście. Codziennie latają tu grube pakiety na sprzedaż, codziennie kurs coraz niżej, a Wy cały czas słodzicie, jak tu jest super. Nie martw się, wystawiłem dzisiaj swoje akcje na sprzedaż. Oddam ze stratą, a Ty dalej wciskaj ludziom, że przejście na ciągłe to "pewniak". Zapewne znikniesz w styczniu razem ze swoim zleceniodawcą...