Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Bardzo dobre uzupełnienie. Ja przypomnę może tylko zasadę inwestycyjną W.Buffeta ( jedną z wielu): inwestuj w to co rozumiesz. A ponieważ siedzę w tej branży wiele lat, to doskonale wiem jaki tu jest potencjał. Hossa spekulacyjna w 2010 była przedwczesna, badania były dopiero na etapach obiecujących, ale mocno ryzykownych. Dla mnie walor nabrał wartości i zainteresowania od 2019-2020 kiedy było widać efekty, no i te patenty które im się teraz w tym roku wysypały, poświadczają że wiedzą co to jest czystość patentowa, a z tym mieli pewne problemy kilkanaście lat temu. Poza tym mamy klimat inwestycyjny oraz polityczny dla onkologii, bo widać że rak to choroba uwarunkowana i genetycznie i cywilizacyjnie. Wystarczy że duży ubezpieczyciel podpisze odpowiednią umowę na diagnostykę prewencyjną/terapeutyczną w ramach swoich polis i jesteśmy w domu, a takich polis w Polsce sprzedaje się kilka milionów. O kontraktach z programu antynowotworowego NFZ -MZ nawet nie wspomnę bo RDG ten program realizuje od wielu lat i wystarczy że dostaną jego odpowiednie zwiększenie. No, ale jak ktoś się boi to naprawdę niech tego nie rusza i idzie na inne spółki, a nie obraża RDG i Zespół Profesora. Papier idealny do IKE/IKZE i na takich Inwestorów też tu liczę.