Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Twoja sugestia byla jednoznaczna wiec prosze juz sie nie pogrążaj dlatego postanowiłem nie odpowiadac. Druga sprawa. Jak bys wiedział o co chodzi z Erato to bys nie zabierał głosu. Nikt nikomu nie pisał zeby kupował te akcje. Mam tego 100k po 55g srednia wiec mam plecy. Sek w tym ze dopiero odwiesili po bardzo dlugiej przerwie. I stąd ten post bo kolega Adrian traktował jako wtope. A ja mam zgola odmienne zdanie. Naprawdę czasem lepiej sie nie odzywać w watku nie dotyczacym adresata. Milczenie jest złotem. Pozdrawiam,milego weekendu:)