Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2023-12-08 o godz. 15:17 prawnuk napisał(a):
> Patrząc na liderów - Tuska się czepiali, że syn dorabiał sobie za grosze w OLT /miesiąc za dniówkę pani sobolewskiej - zakładaja, że żona posła pracowała godzinę dziennie/.
> Kaczyński - boją sie go przesłuchać w sprawie łapówki.
> Już nie mówiąc o kupnie budynku za opłacony z góry czynsz..... miałeś takie szczęście w życiu? Ja tobie kubię mieszkanie, bęe w nim mieszkał 18 lat i ci zostawię? To Polska Kaczyńskiego
>
> zresztą zobaczymy, przez 8 jakoś nie znależli afery - a główny odpowiedzialny za likwidację mafii watowskich /Tomek Szwejgiert był w czasach PiS 18 lat w areszcie, i był torturowany/........ wypuścili go 3 lata temu i nic sie nie dzieje
> Rozumiem, że ty lubisz jak żonka Ziobro biegała po mediach i oferowała reklamy link 4 za dobre pisanie o mężusiu....... /dla mnie to kryminał/
>
> zobaczysz jak się Polska zmieni. Ja sobie nie wyobrażam, by podsłuchiwać liderów kampanii wyborczej, w pracy, w łóżku czy kiblu - nie miesci sie to w mojej percepcji.
> Chyba, że pijesz do słynnego zegarka Nowaka - ktoś doliczył sie u pisowców 12 zegarków.
> Nowak wyleciał z polityki, ta 12.......
>
> Pamiętasz sprawę syna Olewnika - świadek się powiesił - minister podał sie do dymisji ..... Ziobro podobnych powodów miał pewnie ponad 100......
>
> albo Chlebowski - "spotkał się na cmentarzu", po pierwsze OBOK cmentarza, bo tam jeżdził na grób siostry, i spotkał się na stacji gdzie zostawiał samochód. Mnie kilka lat temu było bardzo miło jak odwiedził mnie w szpitalu prezes jednej z największych polskich korporacji. Bo słyszał, że leżę..... Podczas pobytu dzwoniła do mnie pewna posłanka......
> Nie odpowiem na pytanie czy wtedy gdy był u mnie prezes...... zostawmy cos płaskoziemcom .....
użyłeś "logiki" w stylu "a u was biją tych z ciemną skórą", fuuuj, w dodatku "rozumiesz" co niby "myślę", kolejne fuuuj, twoje "zobaczysz jak się Polska zmieni", cóż, zapytałem o kwestie historyczne związane z autostradami bo forum w końcu dotyczy spółki obsługującej takową, ominąłeś to szerokim łukiem, te "zmiany w Polsce", których się spodziewasz, wyszły ci niesłychanie naiwnie, wyglądasz na technokratę, stąd pewnie twoje braki, trudno, nikt nie jest doskonały, nawet "dr"