~vvv

Dnia 2023-12-08 o godz. 15:17 prawnuk napisał(a):
> Patrząc na liderów - Tuska się czepiali, że syn dorabiał sobie za grosze w OLT /miesiąc za dniówkę pani sobolewskiej - zakładaja, że żona posła pracowała godzinę dziennie/.
> Kaczyński - boją sie go przesłuchać w sprawie łapówki.
> Już nie mówiąc o kupnie budynku za opłacony z góry czynsz..... miałeś takie szczęście w życiu? Ja tobie kubię mieszkanie, bęe w nim mieszkał 18 lat i ci zostawię? To Polska Kaczyńskiego
>
> zresztą zobaczymy, przez 8 jakoś nie znależli afery - a główny odpowiedzialny za likwidację mafii watowskich /Tomek Szwejgiert był w czasach PiS 18 lat w areszcie, i był torturowany/........ wypuścili go 3 lata temu i nic sie nie dzieje
> Rozumiem, że ty lubisz jak żonka Ziobro biegała po mediach i oferowała reklamy link 4 za dobre pisanie o mężusiu....... /dla mnie to kryminał/
>
> zobaczysz jak się Polska zmieni. Ja sobie nie wyobrażam, by podsłuchiwać liderów kampanii wyborczej, w pracy, w łóżku czy kiblu - nie miesci sie to w mojej percepcji.
> Chyba, że pijesz do słynnego zegarka Nowaka - ktoś doliczył sie u pisowców 12 zegarków.
> Nowak wyleciał z polityki, ta 12.......
>
> Pamiętasz sprawę syna Olewnika - świadek się powiesił - minister podał sie do dymisji ..... Ziobro podobnych powodów miał pewnie ponad 100......
>
> albo Chlebowski - "spotkał się na cmentarzu", po pierwsze OBOK cmentarza, bo tam jeżdził na grób siostry, i spotkał się na stacji gdzie zostawiał samochód. Mnie kilka lat temu było bardzo miło jak odwiedził mnie w szpitalu prezes jednej z największych polskich korporacji. Bo słyszał, że leżę..... Podczas pobytu dzwoniła do mnie pewna posłanka......
> Nie odpowiem na pytanie czy wtedy gdy był u mnie prezes...... zostawmy cos płaskoziemcom .....

użyłeś "logiki" w stylu "a u was biją tych z ciemną skórą", fuuuj, w dodatku "rozumiesz" co niby "myślę", kolejne fuuuj, twoje "zobaczysz jak się Polska zmieni", cóż, zapytałem o kwestie historyczne związane z autostradami bo forum w końcu dotyczy spółki obsługującej takową, ominąłeś to szerokim łukiem, te "zmiany w Polsce", których się spodziewasz, wyszły ci niesłychanie naiwnie, wyglądasz na technokratę, stąd pewnie twoje braki, trudno, nikt nie jest doskonały, nawet "dr"

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.