~cxi

Uznaję, że to był bardzo dobry MIKOŁAJOWY dzisiejszy dzień dla spółki.
Z uwagi na moją niewielką znajomość komputera i operacji – mam prośbę do udziałowców o podanie – kiedy ostatnio było tyle transakcji na akcjach RG, jako iż dzień zamykany jest ilością aż 100 transakcji.
Od czasu do czasu zaglądam na stronę i forum, ale nie przypominam sobie (może z uwagi już na sklerozę - Pesel 41), aby był taki ruch po obu stronach (sprzedaż/kupno).
Jestem po prostu ciekaw – kiedy ostatnio było aż tyle transakcji i aż taki wzrost kursu.
Są zapewne osoby, które na bieżąco uważnie śledzą co się dzieje i może nawet odnotowują sobie w komputerze takie niezwyczajne ruchy.
Uprzejmie dziękuję za wysiłek oraz informacje w tej sprawie.
cxi
PS.
Jednocześnie pozwolę sobie przypomnieć moje poniższe, historyczne 2 wpisy - z dnia 25 sierpnia 2017 r., a więc sprzed ponad 6 lat.
Zobacz wątki dotyczące Read GeneZobacz profil Read Gene
Autor: cxi 2017-08-25 11:39
Opublikowano przy kursie:  1,67 zł , zmiana od tamtej pory: 159,88%
wywiad z 25.8.2017 r. - ............. raka nie ma, po prostu......
W dzisiejszym „Kurierze Szczecińskim” (25 sierpnia 2017 r., str. 18) prof. dr Jan Lubiński w udzielonym Alanowi Sasinowskiemu wywiadzie („POKONAĆ RAKA”) m.in. powiedział:
„wyniki badań są przełomowe ….kolejne ważne odkrycie ….przed publikacjami nie mogę jednak o tym mówić ..... raka nie ma, po prostu … aż strach o tym mówić ... ale takie po prostu mamy wyniki … to są takie rzeczy, których nigdzie na świecie jeszcze nie publikowano, część z nich to zgłoszenia patentowe”.
O tym wywiadzie wiedzą ci, którzy kupili dzisiejszy „Kurier Szczeciński”, głównie mieszkańcy zachodniopomorskiego.Pozdrawiam.cxi

Zobacz wątki dotyczące Read GeneZobacz profil Read Gene
Autor: cxi  2017-08-25 12:13
Opublikowano przy kursie:  1,67 zł , zmiana od ta
Wypada mi dodać także i to, że:
1/ wiele lat temu, w parafialnym kościele (to jest także parafialny kościół prof. Jana Lubińskiego), zabierając z ambony na koniec sumy - z okazji 70-lecia urodzin byłego już proboszcza - głos, wyraziłem 3 życzenia (2 już się spełniły), a trzecim z nich było to, abym doczekał kiedyś dziękczynnej mszy św. w tym kościele w związku z przyznaniem prof. dr Janowi Lubińskiemu i Jego zespołowi Nagrody Nobla z uwagi na dokonane odkrycia w walce z rakiem, życzenie to słyszał także obecny na sumie prof. Jan Lubiński,
2/ przekonanie co do tego, że prof. Jan Lubiński zostanie kiedyś laureatem Nobla wyrażałem już publicznie także w przeszłości (w internecie),
3/ w pkt. 16 sporządzonych już dawno przeze mnie dyspozycji pośmiertnych dla mojej rodziny - znajduje się m.in. taki zapis: akcje "READ-GENE” (prof. Jana Lubińskiego, przyszłego polskiego noblisty, łaska Pana jest z nim) na rachunku bankowym w ……w ilości ….. sztuk powinny być podzielone równo między dzieci. Niech się ich nie pozbywają do czasu pójścia na swoją emeryturę. Kiedyś mogą być one warte fortunę, mimo obecnej bardzo niskiej wartości (kosztowały już w przeszłości ponad 10 zł). Ja straciłem znacznie po ich kupnie, ale je kupowałem w przeszłości z myślą o bardzo dalekiej przyszłości.
Pozdrawiam. cxi

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.