Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja raczej obawiam się że syndyk celowo nie chce puścić raportu. Może wcale nad nim nie pracują. Uważam że MK z prezesem Nizio celowo doprowadzili do takiej sytuacji. Wyprowadzili co mogli z firmy, zyski przelali na Marvipol. Sprawa opisana przez byłego pracownika . Nie chcą by to wyszło. Syndyk najprawdopodobniej dobrze o tym wie i kryje cały proceder. Jak próbowałem czegoś się dowiedzieć to raz odebrała i "akurat nie miała czasu". Potem nie odbierała, nie odpisała na smsm. Nie odpisała rów oeż na moje maile. Sekretarka w kancelarii odebrała i poinformowała mnie najpierw że pracują nad raportem ale to trochę potrwa a po miesiącu gdy zadzwoniłem to stwierdziła że nie wie kiedy raport będzie opublikowany. Stwierdziła też że spółka i tak przestaje istnieć i zostanie eykreślina z KRS więc po co mi raport. Podejrzane jest tak szybkie zwinięcie działalności i brak hakichkolwiek prób ratowania sytuacji. Syndyk zachowuje się jakby współpracował z zarządem by wyciszyć sprawę i po cichu zlikwidować firmę i dowody. Tak to dla mnie wygląda.