Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dlatego ja , jak poprzednio podeszło na 17 a nie oddałem i zaczeło spadać do 14 powiedziałem sobie następnym razem bez względu na opinie Reala i wykresy Jo oddaje wszystko. DO tego Qgen mnie utwierdził w decyzji ogłaszając alarm. Oddałem wszystko po ok 17. Nie mam ani jednej akcji PKPC i spokojnie patrzę jak spada. Przez kilka lat siedzenia tu widziałem to wiele razy. Ci co kupowali ostatnio po 17 chyba powinni najpierw posiedzieć tu z 2-3 lata i zobaczyć jak tu się pogrywa. Może jeszcze kupię ale narazie delektuję się tym, że wreszcie nie wiszę. I tego wszystkim życzę. Był czas przywyknąć moi drodzy. Czas rozsądnie inwestować i nie słuchac bajek o tym, że Koalicja Totalnych odwróci tu trand. ZobaczcIe na Orlen. Ciekawe czy KNF bada kto sprzedał tuż przed ogłoszeniem tej słynnej ustawy (projektu) o wiatrakach. Np po ataku na WTC służby US badały transakcje giełdowe sprawdzając czy ktoś mógł wiedzieć co będzie w NY. Czas aby KNF zaczął badać ktos sprzedawał Orlen przed news'em. BO to że ktoś wiedział i skupował spółkę S.......s'a to wiadomo bo widać na wykresach.