Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2023-12-03 o godz. 14:38 ~Sibsa napisał(a):
> Ja właśnie ze względu na takich dyletantow na gpw, kupuję to co oni tną a jest dobre fundamentalnie bo 100zl mniej podatku im wyjdzie. Czemu chłopaki na asbis tak się z ciebie śmieją? Bo mówiłeś to samo jak asbis był po10zl..
-------------------------------------------------------------------------------------
Dzięki za "merytoryczną" odpowiedź.
A może podasz link gdy pisałem gdy Asbis był po 10zł?
Nie wchodzę w tego typu dyskusje, bo przecież jestem "dyletantem".
A może o faktach ?
xD
Co do podatku to wielkość zysku zysku, wynikającego pośrednio z obrotów.
Ponieważ nie mam akcji tej spółki, wystawie od 8:30 do 8:55 w poniedziałek po stronie kupna powiedzmy 50k po 13zł.
Wtedy może coś zrozumiesz?
Ale pewności nie mam.
Dyletant.....