Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
wiesz Kolego ja tutaj jestem od baaaardzo dawna i sporo zainwestowałem dlatego nie zamierzam sprzedawać z tak dużą stratą a "to musi trwać" ma miejsce już kilka lat. Moi adwokaci już mają sporo papierów na to co się dzieje z kursem GPW i samą spółką. Gwarantuję Ci że w przypadku dalszego negatywnego rozwoju sprawy zaproponuje wszystkim mniejszościowym propozycję darmowego podłączenia się do mojego pozwu żeby było nas więcej a dla mojej satysfakcji bardziej zabolało winowajców przekrętu.