Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jeśli jest tak jak pisze nasze POLSKIE MSZ po odpowiedzi z ME KAZACHSTANU to nie wiadomo co powiedzieć, od czego tu zacząć, jak się odnieść a co dopiero znaleźć pomysły co robić dalej z tym Krauzowym qrestwem… Cały czas nie mogę dojść do siebie i zrozumieć jak można być takim wyrachowanym sqrwysynem jak ten francuski śmieć wraz ze swoimi polaczkami którzy do teraz piszą tu na forum żeby nazywać gówno perfumerią, a niejaki Daniel czy Piotr że po prostu źle zainwestowaliśmy i że tak bywa. Ciekawe czy cały czas na etacie w matachi&ruchaczi czy z dobrego serca żeby nam spokojnie tłumaczyć? Skoro „skrecili” na Petrolinvest i zdefraudowali 3,5 mld złotych to chyba nie myślą że tłumaczenia Daniela nam wystarczą??? Jpr qrwa!!! I jeszcze mam cały czas w uszach rozmowę sprzed lat z tą pindą z relacji inwestorskich która mi mówiła żebym się nie martwił.
Szanowny Panie Małecki, serdecznie dziękuje/my za ostatnie dwa lata pracy/walki cały czas za czapkę gruszek a może i… za gruszki na wierzbie i to za ciągłe wyzwiska ze strony płatnych trolli na etacie widomo gdzie.
Kolejny przekręt o którym słyszę czyli ta 13 emisja dla kazachskiego bonza Baseitova…
Tak jak już kiedyś napisałem w USA dla takich biznesmenów to po 200 lat na łeb i nie ma że znany i lubiany. Na szczęście jesteśmy i żyjemy w UE!
Oczywiście jestem za dalszą walką sądową i wybraniu kancelarii specjalizującej się w „naszej materii”, ale to wydaje mi się powinniśmy ustalić na walnym. Może zanim organizować walne to najlepszym rozwiązaniem byłoby zorganizowanie spotkanie on-line?
Ps. Jeśli panowie Gamoń , Realista i inni tacy powiedzmy „neutralni” mieli dostęp do ostatnich informacji od pana Małeckiego to myślę Szanowni Panowie że w świetle tych informacji należy po prostu przeprosić, napisać że nawet nam nie mieściło się w głowie że tam od 10 lat już kto inny robi biznes i połączyć siły wszystkich akcjonariuszy. No chyba że… też jesteście na etacie.
PS2. Uważam że mail z informacjami od prezesa PAM powinien być podany publicznie