Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Poprzednie miesiące były ładne wzrosty i zero reakcji na kursie. No ale teraz, jak tylko mniejszy przyrost to od razu sikanie po nogach i zwałka po 15-tej. Klasyka na tym bananie niestety.
A tak serio to bym się tym za bardzo nie podniecał. Przede wszystkim ten ogólny wzrost użytkowników to jest zupełnie lipna dana, bo żeby w ogóle zajrzeć do tej apki i zobaczyć co mają w ofercie itp. to trzeba sobie założyć konto, czyli zostać "użytkownikiem". I takich mają sporo, ja też jestem ale nie korzystam. Dla mnie to takie drobne cwaniakowanie (i już cholery dostaję jak mam założyć gdzieś kolejne konto) ale trzeba przyznać, że w sprawozdaniach uczciwie podają ilu jest użytkowników faktycznie aktywnych (20-25%). Ciekawszym info byłoby, ilu ludzi odpalił te nowe karty.