Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Gdybyś chciał to byś zarobil 10mln usd. Problem jest w myśleniu. Dziś oglądałem przez chwilę na YT jak typ chodził i pytał ile Polacy potrzebują miesięcznie żeby dobrze życ. Odpowiedzi były 4-8k czasem ktoś 15k powiedział i jedna instagramerka 20k. Pieniądze są jak narkotyk robisz 10k miesięcznie i zmieniają Ci się potrzeby już inne auto inne mieszkanie i czujesz się biedny więc chcesz więcej i masz potem 20k znów zmieniłeś życie i to jest mało bo już hotele 5* więcej kosztują i myslisz że gdybyś miał 50k miesięcznie to będziesz panem życia i znów błąd bo zmieniasz potrzeby na droższe. Ja się dawno na tym złapałem i szczęście nie idzie równo z większym portfelem a wręcz depresja i problemy. Bioton to moja najnudniejsza inwestycja i najdłuższa z akcji. Ale forex mi uzupełnia emocje.