Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Co do zarzutu o tym, że nie posiadam akcji - podaj cenę za którą mam wystawić swoje akcje w arkuszu. Skupmy się jednak bardziej na merytoryce. Oświadczenie Capitea S.A. w sprawie artykułów opublikowanych w dzienniku „Puls Biznesu” w dniu 13 i 14 lutego 2023 roku "26. Akcje GetBack po zatwierdzeniu układu – także te pochodzące z podnoszonej przez Pana Marcina Kubiczka konwersji wierzytelności – nie posiadałyby żadnej realnej wartości ekonomicznej. Układ Capitea ma charakter likwidacyjny, a całość środków, która zostanie wygospodarowana w trakcie wykonania układu, zostanie przekazana wierzycielom w formie wypłaty rat układowych." Znalazłem coś o "układzie likwidacyjnym", tak jak prosiłeś. Mam tutaj bardzo spekulacyjny pakiet i zacząłem mieć poważne wątpliwości. A kiedy dodam do tego to, że jedynym argumentem ma być "tu może się coś wydarzyć ", to są one jeszcze większe.