~RED

Popełniono szereg błędów. Nie chodzi tylko o finansowanie obligacjami, które ciążą do dziś. Halicki jeździł po całym świecie, a nie widział własnego podwórka. Tutaj tylko widział biuro na Narodowym. Chciał sprzedawać brastera w aptece. Jak termometr. Szok. To jest coś, co ma ratować życie przez wczesne wykrycie zmian. Kto to kupi prywatnie do domu bez wsparcia lekarza? Tak, kluczem było poszukanie wsparcia w środowisku lekarzy. I pamiętajcie o milionach wywalonych przez samorządy na mammografie. Oni też nie są zainteresowani. A wyniki badań? Japonia, widział ktoś? Tutaj bez badań na tysiącach kobiet nic nie ruszy. Zaniedbanie rynku w Polsce a pójście na rynek w Indii to według mnie nie jest droga do sukcesu. Nie mówiąc już o realizacji układu. To już bez komentarza. Brak zaufania. Szansa to zmiana rządu i lewica z aktywistkami. Tam trzeba lobbować! Wiatraki potrafią, braster też musi. I profesjonalna prezentacja! Każdy student zrobi to za grosze. Nie mam już obecnie pozytywnego zdania o spółce. Zmiany, zmiany, zmiany . To moja ocena. Każdy robi, co chce. Życzę powrotu do notowań

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.