Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
a ty znów steve2 masz jakieś kompleksy?
a gdzie i na co ja naganiam?
przestań pisać bzdury o inventionie i tak samo niech troll Ta/Taaa skończy pisał kłamstwa i plucie na spółkę to NIE NAPISZĘ ANI JEDNEGO posty.
100% moich wpisów jest W KONTRZE do wpisów trolli bez akcji, kółkowiczów cwaniaczków jak ty i forumowych pieniaczy.
co rozumiesz przez pytanie "gdzie wisisz na IMM"?
dziesiątki razy pisałem o tym, że INM od czerwca 2020 gdzie kupowałem pierwsze akcje w okolicch 0,9-1,1 do czerwca 2023 gdzie sprzedawałem ostatnio większe pakiety po 32-34 dał mi zarobić tyle, że nie będą kolejny raz o tym powtarzał bo nic to nie zmieni.
akcje które sprzedawałem ZAWSZE odkupowałem w podobnych ilościach. Z racji zrealizowanych sprzedaży już dawno porozliczały mi się te kupowane nawet po 1,5 zł bo takie zakupy też robilem hahahahaha i obecnie najniższe akcje mam kupione poniżej 12 groszy a najdroższe które odkupowałem nie tak dano po 0,227 ale to jakaś drobnica. Największe pakiety odbierałem pod koniec czerwca w okolicach 16-17 groszy i odkupiłem tych akcji dużo więcej niż sprzedałem po 32-34.
Średnia zakupu 0,146 zł o tym też wiele razy pisałem i tak naprawdę ilość akcji którą obecnie mam można powiedzieć, że w 100% jest z SAMYCH ZYSKÓW m.in. z 59 k zł dywidendy z ORLEN którą wydałem po 31 sierpnia (wtedy była wypłata) na dokupienie akcji. Dokładnie 1 września zresztą zobacz sobie jakie w ten dzień były obroty hahahahaahahah
i tak naprawdę nie interesuje mnie czy ktoś w to wierzy czy nie wierzy bo mam to gdzieś, dla mnie to forum to takie trochę odstresowanie od prowadzenia biznesów i dodatek