~Niedzielny

Wujekdzo, zrobię dla Ciebie wyjątek i Ci odpowiem.
Czasem widzę Twoje wpisy i zawsze są zbieżne z czymś co określiłem jako rynsztok.
Nigdy nic dobrego o spółce nie piszesz. Po co więc trwać przy takiej jest pytaniem retorycznym,
bo odpowiedź jest oczywista, dlatego nie oczekuję jej od Ciebie.
Ja tutaj jestem i od czasu do czasu coś napiszę, bo spółkę cenię i to bardzo.
To że jest ryzyko i to różnorakie, to jasne, ale nie widzę niczego równie ciekawego
na naszej giełdzie, co rozgrzewałoby moją wyobraźnię jak MLSystem. I nie czuję się oszukany przez nikogo.
Wujekdzo, ja sznanuję swój czas i nawet fakt, że wszystkie niemałe środki zainwestowałem w MLSystem
nie skłania mnie do ślęczenia tutaj i pisania pochwał pod adresem spółki.
Gdybym nie cenił jej, nie zrobiłbym nawet ani jednego wpisu, bo po co?
A jeśli ktoś pisze źle o spółce i to non stop, znaczy że albo dotknięty jest jakąś psychiczną dysfunkcją
lub co z poprzednim się łączy, jest wykorzystywany przez swojego mocodawcę dzięki swoim
właściwościom do pisania tutaj i zatruwania atmosfery na forum za jakieś wynagrodzenie,
które - jak można się domyślić - jest pożałowania godne.
Szanuj siebie, swój honor Wujekdzo, bo to ważniejsze niż tych kilka upokarzających drobniaków, które Ci wpadną.
Słoneczna niedziela dziś u mnie:)
Dobrego popołudnia!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.