Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Panie coleman na wątku dotyczącym 0,05 gr pisałem, że 1 gr jest niepodzielny i nie może być ceny 0,05 gr, wiem ma Pan na myśli 18 g, a Pan pisze 018 gr. Prawidłowo powinno być 0,18 zł lub 18 gr nie inaczej. Więcej juz sie nie wymądrzał, bo znowu znajdzie sie jakić oszołom typu zdezorientowany i wyzywać mnie będzie od prostaka, choć to z niego wychodzi prostactwo. Na dodatek wciskał, że ja to jakis arek bo IP to samo. Z drugiej zaś strony Panskie postępowanie jest żenujące z tym nagadywaniem raz na kupowanie, a później na sprzedaż, po to aby tylko tanej kupić i drożej sprzedać.