Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witaj Meee,
Piszę już od kilku tygodni dobre słowa na temat Naszego pracodawcy i wiem, że nie da się zmienić nastawienia tych nierobów (mam tu na myśli osoby narzekające, jaką to mają cholernie ciężką pracę i AIG to, jaka obrzydliwie kapitalistyczna firma). Jeżeli komuś tutaj się nie podoba to już ma taki charakter koniec i kropka. Co byś nie pisał to i tak możesz oczekiwać posta mieszającego Cię z błotem w połączeniu z maniakalnym podejrzeniem, że musisz być szyszką z centrali skoro potrafisz dobrze się wypowiadać o swojej firmie (do wiadomości, pracuję w zwykłej placówce na pierwszej linii frontu). Moje posty piszę do ludzi takich jak Ty czy " Pseudo po Tacie " i innych pozytywnie nastawionych, aby widzieli, że nie jest tak źle jak niektórzy chcieliby to przedstawić.
PS Co do Lukasa pracowałem tam trzy lata - zarobki są niższe niż u nas ( dane aktualne i dotyczą miasta, w którym pracuję), klienci tacy sami, o wiele więcej targetów i praca w godzinach od 6.30 rano do 20.00 wieczorem. Pomimo wszystko bardzo chwalę sobie pracę w Lukasie, ale jeżeli ktoś chce zmienić pracodawcę to szczerze polecam AIG.
Pozdrawiam
Mic