Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Po pierwsze zapomnij o info o linii produkcyjnej. Oni takich rzeczy nie podają do wiadomości. Żadnych rzeczy nie podają. Byli tu tacy, którzy pisali, że Bioton jako spółka giełdowa jest bardzo porządna przez chińczyków, bo poprzez nią będą mogli wejść na europejski rynek :))))) Ja pisałem, że chińczyk kupił sobie tylko i wyłącznie fabrykę w Macierzyszu, a Bioton na giełdzie go uwiera ale musieli go przyjąć z dobrodziejstwem inwentarza. To jest odpowiedź czemu nie ma żadnego ESPI. Info podają tylko jak już muszą, czyli w raportach. Jakby mogli to tam też by nie podawali, ale takie jest prawo. Poza tym wierzysz w 5zł po takim info??? Ja nie wierzę. Realnie 4,2 - 4,3 i do bazy. Obciążeniem jest reputacja spółki i wyniki. Info o linii produkcyjnej to tylko psychologia. Ludzie wiedzą że jak pokażą że zarabiają, to się ew. zobaczy czy kupować. Coraz mniej jest niedzielnych inwestorów. Tym bardziej, że spółek jest do wyboru, do koloru, dywidendowych i innych, a kapitału inwestycyjnego nie za dużo.