~Mieszko

dobre jaja. przecież to od tego rado się zaczęło ze biadolił ze 10 osób wpłaciło. może jeszcze baner na marszałkowskiej zrobicie z hasłem "wpłaciło tylko 10 osób". Macie grupę, dbajcie o tych co w płacili i tyle. ktoś się zgłosił i nie wpłacił to piszcie do nich bezpośrednio. co w ogóle porozumienie obchodzą anonimy na forum? to albo jest akcja reklamowa aby jeszcze ściągnąć kogoś do prozumiena i żeby wpłacił kasę (bo na te chwile do tego tylko są potrzebni) albo rado jest 19 latkiem który płacze wszędzie dookoła i znalazł sposób jak jeszcze bardziej naciąć ludzi w butelkę - bo pamiętać trzeba ze on tu kilka miesięcy lobbował tu za spółka i obrażał wszystkich dookoła. a teraz pierwszy bohater i mądrala. Ciebie zły nie kojarzę ale jak ten specjalista od "badania poziomu zaleszenia" jest tam kimś ważnym tym porozumieniu to Ci co wpłacili maja ogromna wiarę. foszki na wpisy i teksty typu "nie będę juz tu pisał" pomijam bo mi się podstawówka przypomina. różne rzeczy juz tu widziałem na forum, ale to jest po prostu kabaret co tu się wyrabia

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.