Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
dobre jaja. przecież to od tego rado się zaczęło ze biadolił ze 10 osób wpłaciło. może jeszcze baner na marszałkowskiej zrobicie z hasłem "wpłaciło tylko 10 osób". Macie grupę, dbajcie o tych co w płacili i tyle. ktoś się zgłosił i nie wpłacił to piszcie do nich bezpośrednio. co w ogóle porozumienie obchodzą anonimy na forum? to albo jest akcja reklamowa aby jeszcze ściągnąć kogoś do prozumiena i żeby wpłacił kasę (bo na te chwile do tego tylko są potrzebni) albo rado jest 19 latkiem który płacze wszędzie dookoła i znalazł sposób jak jeszcze bardziej naciąć ludzi w butelkę - bo pamiętać trzeba ze on tu kilka miesięcy lobbował tu za spółka i obrażał wszystkich dookoła. a teraz pierwszy bohater i mądrala. Ciebie zły nie kojarzę ale jak ten specjalista od "badania poziomu zaleszenia" jest tam kimś ważnym tym porozumieniu to Ci co wpłacili maja ogromna wiarę. foszki na wpisy i teksty typu "nie będę juz tu pisał" pomijam bo mi się podstawówka przypomina. różne rzeczy juz tu widziałem na forum, ale to jest po prostu kabaret co tu się wyrabia