~hayd

Panowie , szczena opada ze smiechu jak sie czyta takie wywody. Przecież jasnym jest że kolega "zorientowany ' robi sobie jaja z tego forum. Sami jesteście pośmiewiskiem panie Futrzak i kolego Krzystob że w tym kabaracie uczestniczycie. Nikt z powaznych i szanujacych sie akcjonariuszy nie zabiera głosu w takich jałowych bezsensownych dyskusjach. Po prostu takie smutki zbywa milczeniem. Dla smiechu i ja pare głupich zdań dorzuciłem do wątków i juz zostałem zaatakowany przez wielkiego akcjonariusza kolegę Futrzaka , mało bys mi nogi nie odgryzł w tej swojej zajadłości panie futerkowy. Panowi więcej luzu. Według mnie to 95% albo i więcej tego forum to sami amatorzy ( ja sam nim jestem - na ngiełdzie od 2005 to co to jest) i każdy plecie co mu na język przyjdzie i śmieje się właśnie z takich pieniaczy jak sie wściekają . Panowie śmiech to zdrowie i więcej spokoju bo sie pozagryzacie jak psy o kawałek gnata. Oczywistym jest że to sa bzdury wypisywane o blutku, no ale zawsze ktoś sie znajdzie żeby podgrzać atmosfere i rzuci bzdurny wątek a pieniacze juz dalej biją tę pianę i już jest wesoło. A tak na serio to przeciez każdemu z nas zależy żeby blutek dał dobrze zarobić więc pozdro dla wytrwałych akcjonariuszy i tych co pianę robią i tych co ją później ubijają.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.