~inwestor

Grałem i przeszedłem. Początek lekko przynudza i rozkręca się bardzo powoli, ale z każdym kwadransem klimat coraz lepszy i mocno wciąga. Typowego "gameplaya" rzeczywiście mało - to taki interaktywny film w którym przechodzisz kolejne lokacje, odkrywasz wydarzenia, itp. Mnie wciągnęło na tyle, że zrobiłem całość w 2 wieczory - w sumie niecałe 6 godzin, czyli nie za długo.

Oceniłbym na mocną 8. Niestety nie jest to zbyt popularny typ gry więc szału sprzedażowego nie
przewiduję. Dużo osób obejrzy na YT bez kupowania. Na plus to zgadzam się z Zarządem, że sprzedaż może być bez wysokich peaków ale stabilna w dłuższym okresie czasu.

Mimo wszystko, biorąc to wszystko pod uwagę, nie widzę tutaj powodu dla którego akcje miałyby wrócić na 40 czy 50 zł (że o wyższych poziomach nawet nie wspomnę).

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.