Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Potrzebuje na kwiecień gotówki. Ja to widzę tak że najbliższe 2 lata nie będę tu ciekawe. Pokończyły się teraz w sierpniu kontrakty z pażp więc pytanie ile przychodów bez tego mogą wygenerować. W wywiadach też mówili że wieksze przychody dopiero 2026. Cyrima pochłonie jeszcze sporo kast której nie mają więcprzypuszczam ponowną emisje akcji po 7-8zl. Natomiast to tylko gdybanie, trzymałbym dalej akcje ale potrzebowałem gotówki w czerwcu, wrześniu i teraz na kwiecień więc musze się pożegnać. Licze że wróce za 1.5 roku i jak moje przypuszczenia się ziszczą to po niższyvhcenach :) A co do 10zł to zostało mi na tyls nie dużo akcji że spokojnie poczekam i paczki po kilkaset sztuk posprzedaje po 11+