~marian_koniuszko

Dnia 2023-11-19 o godz. 17:06 ~Luk napisał(a):
> Dopuki na forum udziela się marian koniuszko doputy można sądzić że jednak wartość kursu wzrośnie. Gościu jest na forum od ponad 6 lat. Przez ponad 5 twierdził że nie odwiesza a jak odwiesili to wypisuje dalej te swoje teorie. Jaka jest jego wiarygodność ?

na parę miesięcy przed wielkim bum pisałem że podobno spółka ma problemy z hajsem. i co się okazało? wręcz nie docieniłem tych problemów. typowałem wtedy że będzie spadać, to tutaj ujadali że jest ogromny potencjał do wzrostu - i kto miał rację? owszem twierdziłem że na razie nie odwieszą i tak by się stało, gdyby akcje morganów nie znalazły się u quercusa. typowałem groszowe sprawy w razie ewentualnego odwieszenia, a tu oszołomy pisały że akcje będą hulać na 10 zł, 25 zł, 100 zł hahaha. to jaka jest czyja wiarygodność?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.