~zoozosia

Ogólnie rzadko udzielam się na forum ale jak najbardziej czytam i jak ktoś już wypisuje kompletne bzdury na spółce którą mam i ją przeanalizowałam to się włączam.... Są czasami ewidentni naganiacze lub komicy robiący sobie jaja (przynajmniej tak to wygląda, bo czasami np taki adamczek z artgames chyba wierzył w to co pisał :)) Ale są też takie posty jak twoje które są bez sensu, a wciskanie ze piszesz w celu ostrzegania przed innymi użytkownikami forum to już żałosne. Powiedz mi kto podejmuje ostateczne decyzje inwestycyjne na podstawie forum ???? . Ja czytam fora bo czasami coś fajnego (informację ) ktoś wyłapie którą przegapiłem i ją wrzuci i tyle ale żeby kupować akcję bo jeden z drugim pisze że super okazja i trza dobierać ..... litości !!!!
Piszesz że jesteś kilkanaście lat na giełdzie ??? i kupiłeś qubika jako spadający nóż po rajdzie covidowym coś nie wieże .....

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.