~zoozosia

Mistrzunio Pawcik pisał (kilka dni temu)„ Mam średnią na poziomie 4,12 i aktualnie jest to nie do odrobienia. Siedzę na spółce 2 lata” od dwóch la spółka nie przekroczyła 3 zyków to ciekawe jak zrobił średnią 4,12 ???? hihihi normalnie geniusz. Potem pisał „ Za pierwszym razem kupiłem w okolicy 3zl, sprzedałem po 5,5...szczyt był w okolicy 10zl. Gdy spadło kupiłem kolejny raz po 5 zł +... i uśredniałem do dziś. Kurs od tamtej pory miał jeszcze raz maksa w okolicy 6zł a później już nieustannie w dół.”
I to wszystko w ostatnich dówch latach ????

Potem pisał: „kupowałem w erze boomu na gaming” no to jest nieźle opóźniony (pewnie umysłowo) dwa lata temu to było rok po bumie ......

Normalnie bajarz fantasta (pewnie „poleruje” przy klawiaturze pisząc te bzdury...)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.