~Masakra

Dobra dobra już nie ciśnij po mnie. Mi najbliżej do Mentzena bo doskonałe optymalizacje podatkowe robi i możliwość płacenia dzięki jego kancelarii 5% podatku jest bezcenne :). Mnie irytuje jak ktoś pisze, że tusk coś dobrego niby ma zrobić dla Polski jak wszystko co robił wychodziło mu odwrotnie. PiS jest skostnialy i bez wizji jedynie może to CPK jest przyszłościowe. Dla mnie wzorem zarządzania jest Dubaj ale przy naszym społeczeństwie i demokracji nie ma na to szans. Jak w kraju masz 9 bezrobotnych i 1 pracującego to nigdy w głosowaniu nie wygra ten co pracuje na nich ale to urok fatalnej demokracji. Myślę że obecny klimat polityczny nie będzie miał wpływu na Bioton jedynie jak zacznie się rozdawnictwo bo chyba lewica miała programy socjalne na 200mld to może inflację rozbujają i stopami procentowymi dojadą biotka. Koniec polityki.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.