Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jeszcze raz podkreślę bo jak widać nie czytasz ze zrozumieniem tylko piszesz pod siebie ja się śmieję pełną gębą dotarło ale głównie z ciebie jak musisz dwoić się troić i przpiczwarzać żeby zachwalać że ten tombak to Złoto to jest upodlenie ja nie muszę tu pisać jestem wolny bo nie wiszę tu ani na zawieszce wcześniej ani na fixach na łasce KNF i pseudo pana R.K z Józefowa tego od czaru z 2020 co tak wielebny o cenie 9.2zł pisał wtedy ubierali trza było sprzedawać poproście znowu o czat ale to musicie poczekać aż wrócicie na ciągłe jak pozwolą...oby nie...ja nic nie muszę i to niektórych boli...I z tych co boli to śmiech mam i Realną Beka...były jakieś błędy panie polanisto...