Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Widzę że boli leszczy ale gosciu dobrze napisał Jaki milioner leszczu to ile ty masz 5tys .Sam podobnie robię a dysponuje kapitalem na gieldzie ok 450tys ,dzielę na kilka spolek itd. Tutaj kupowalem koło 8gr wysypałem około grosza wyżej w mniejszych pakietach ,miałem 400k akcji zysk 3.7k i zadowolony a ty tu bzdury pisales widziałem jak zbierałem . Gdzie kurs na zielono ,takie wątki zakładałeś od golodupcow wyzywałeś . No kto tu jest golodupcow dawco kapitalu.Ktos zarabia na twojej głupocie a tobie piana leci . Czemu nie brales, akcji jak było 8gr i nizej ,długo tam kurs nurkowal,czemu sobie np 500 czy więcej nie kupiłeś ,sprzedał byś pod raport a teraz kwiczysz ,czemu bo hak cię tub uwiera . Biedaczysko Co ty myslisz ze każdy na gieldzie ma malo kasy,ludzie mają więcej ja to leszcz