Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
zacząłem i ja podkupowac ... na razie malutkimi pakietami ;-) za 1% portfela dzisiaj weszlo kilka zlecen ;-))) tak, zeby lepiej poczuc rynek ... ale sieci zastawione nizej ... powiedzialem sobie jak nie teraz to kiedy - w koncu akcje powinny byc inwestycją dlugotreminową ... wiec jest szansa na zarobek ... a poza tym, jak nie zaczniemy kupowac to nie urosnie!
choc nie wykluczam wyjscia dolem za oceanem tak jak dzisiaj w Tokio ... (zresztą wyszli dołem już chyba wczoraj) ... no risk no fun!