Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
I dalej brniesz w bzdury. To jaki jest budżet realny? Nie odpisałeś tylko bredizsz że inny niż podany przez spółkę. A czemu inny? Bo pan Jarko miał sen że jest inny! Jesteś żenującym leszczem. Ja wiem dokładnie co pisałem i co założyłem, a założyłem +5mln do prostych wyliczeń bo się do tych bazujących na kontrakcie przpieprzyles że budżet jest większy. A nie jest. Więc zamiast znowu robić z siebie pośmiewisko publicznie powiedz jaki jest realny budżet Inkwizytora skoro masz te informacje a to co w raporcie podali to kłamstwa? Czy masz niedowład układu nerwowego w obrębie czaszki i nie rozumiesz że to ty zacząłeś jakieś wyłącznie większych budżetów których nigdy nie podałeś a potem myliłes kontrakt z budżetem jak dziecko z dodatkowym chromosomem płciowym?