~Ciekawski

Chciałem odpowiedzieć ci na blogu, ale twój mistrz jest cen zorem i dopuszcza wyłącznie niezgodne z prawdą własidupstwo, więc odpowiem tutaj. 10 listopada napisałeś poniższe, odnosząc się do kupna przez mitomana księżycowego akcji Grupy Azoty, co uczynil 6 listopada. "10 listopada 2023 o 19:51 Nie rozumiesz stylu gry Fryderyka. Na świecach 15 minutowych był dobry moment na wejście, potem akcje Azotów wzrosły jednostajnym ruchem o ok. 5%, więc grając na świeczkach 15 minutowych było sto okazji do postawienia stopa na plusie. I on to zrobił, choćby 2% ugrał to jest na plusie. Sam nie mam czasu i ochoty na śledzenie giełdy w ten sposób, ale nieraz grałem z Fryderykiem i on potrafi kilka razy wybrać w punkt ekstremum ruchu, co na kontraktach daje przyzwoite dzienne zyski. I nigdy nie dopuszcza do straty na pozycji większej niż kilka punktów, a zysku ma po kilkadziesiąt do kilkuset. Pozdrawiam." Pytanie brzmi: jak można było zarobić choćby 2% kupując akcje Azotów 6 listopada rano? Pytanie 2: ładnie zarzucać komuś niezrozumienie samemu bredząc, w dodatku w tak parszywym, uniżonym i lizusowskim tonie?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.