Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Klops przeczytaj dokładnie. Czy gdzieś piszę, że będzie 70 zł??? Lubisz manipulować, takie twoje prawo chłopcze. Baa jakby tego było mało nawet nie musisz wchodzić na forum spółki. Martwisz się o Nas. Niepotrzebnie. Ja spoglądam na kurs spółki, na obroty w zupełnie inny sposób niż ty. Czy podjąłem dobrą decyzję? Czas pokaże. Ja widzę tutaj solidne odbicie w strefę 35-50 zł. Kupowałem poniżej 19 zł i jeszcze troszkę moich zleceń czeka na niższych poziomach cenowych.
Ale przede wszystkim od młodych lat jestem fanatykiem Stanisława Lema i widzę recenzje. Są niesamowite. To, że popełnili błąd z brakiem reklamy to jedna sprawa. To co najważniejsze, że teraz z nią ruszają, co będziemy widzieć po komentarzach.