~*rafi* z płd

Obiektywny pracowniku, zgadzam się z każdym Twoim słowem które tu mieściłeś.Ja pracowałem a AIG półtora roku, obiecywali super podwyżki i inne bajery. Przez te wszystkie m-ce zapieprzałem jak wół żeby dorobić do małej pensji chociaż wyższą premią.Były rankingi że niby dobry doradca itd,ale tylko były gratulacje od przełożonego, a jak sprzedaż nie szła najlepiej to zaraz telefony od wyższych instancji i inne pierdoły. Miałem obiecywane że zostanę tu na stałe a okazało się że jak poszedłem na chorobowe to nagle umowa nie została przedłużona,wracam ze szpitala i okazuje się że już tu nie pracuję, i to bez jakichkolwiek wyjaśnień. Nawiązałem kontakt z kilkoma osobami z tego porąbanego banku i sytuacja u nich jest bardzo podobna. Po jaką cholerę te wszystkie pieprzenia o wizjach i wartościach, o wzajemnym szacunki i wspólnej sile skoro wewnątrz panuje taki kwas.Jedno wielkie dno. Wystarczy dać cynk do Wrocka i kogoś podpieprzyć dla jaj a już tej osoby nie ma. I jeszcze jedna sprawa. W tej firmie pracuje zdecydowanie za dużo kręgów rodzinnych, małżeństw itd, jak pracuje tu normalny człowiek bez tzw.kontaktów to nie ma czego szukać, jedno wielkie kolesiostwo.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.