Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Były komunikaty ze shortuje Rockbridge. Co robi taki fundusz na NC i na takiej spółce ? Każda inteligentna osoba od razu zorientuje się że nie gra tu animator tylko fundusz. Jeżeli ta spółka jest nic nie warta na tak małym płynnych rynku to co on tu robi i dlaczego nie ma odreagowania na kursie ? Napisałem że nie znam tej spółki ale obraz już pewien jej mam. Alex nie potrafił mi wymienić tańszych spółek gamingowych. Może ty mi zobrazujesz jak zyski mają się do kursu, idą w parze?