Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
@Obeznana Ten znajomy to moze byc lub jest jak Kluska z Optimusem. Gonil to przy capie na poziomie 300mln a dzis ile jest? 10 mld? Ja dopuszczam takie scenario Ty wykluczasz. Subiektywna ocena, ok. Na tym polega kazda transakcja gieldowa, w ktorej zawsze jedna strona sie myli. Ja widze od 02 listopada sile relatywna versus rynek. Spekuluje, ze jest koincydencja. Zakladam równiez, ze sie moge mylic. Trudno , gielda. Powtarzam zakładam pozytywne zaskoczenia , Ty je wykluczasz bo tak i juz. Ja widze probe zwrotu trendu i klade na to pieniadze. A Ty trabiac o tym znajomym co ch...jowo sprzedal (bo nie ulega watpliwosci , ze moglby drozej nie? Np po 50 jakby zostawil cos? Ale co tego nie przewidzial i teraz dopinguje Sz. I Sołowowi tak z czystej życzliwości.... To tak wracajac do rynku i prawej strony wykresu. Wg mnie na dniach wybije 19. Zobaczymy a ewentualny rezultat z Monachium znany moze byc za miesiace. Na kursie natomiast wg mnie wykluwa sie juz dzis