Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
I bardzo dobrze , tak się kasę robi . Znowu na frwjerzynie tutaj zarobilem ,piekna spółka co jskis czas dajevsowite zyski .wystarczy zbierać gdy płacz a potem wysypac towar ale leszczyk kupi za 5-10tysiakow akcji i ludzi się na ogromne wzrosty .ostatnio zrzuciłem na podobnym gniocie leszcza akcji za 170 tys ,zysk 26tys a oni pisali ze zaczyna się ruch ,ktoś zbiera a ja i podobni do mnie sypali po trochę ,zarobilem a leszcze tam dalej pisza bedziw grubo ,ktos zbiera ,kurs spadł juz 27%. A tu wystarczy grosz dwa ,sowity pakiet puścić leszczyki na podbitce i gra. Lubię gnioty,groszowe spółki gdzie leszcze się łudzą :)