Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dokładnie. Niestety ale te chiny to "ha" przekonasz się wkrótce jaki to kapiszon. Po zmianie przepisów w Chinach niestety ale ten rynek z tego typami gier leży i kwiczy ;)
Co do innych "perspektywicznych gier" - night slasher... hmmmm jak czytam komentarze to jednak mam obawy co do sukcesu tej gry :D Grafika podobnie jak przy Sooner then you think -> zgoła odmienna od pierwowzoru co wielu wyjadaczom się nie podoba. Tam zawalili projekt na maxa, więc tutaj może dowiozą ale bez specjalnego trybu w starym pixel graficznym stylu ja nie wierzę w ogromny sukces tego remake.
Jak mówiłem jakiś czas temu, tylko udana premiera THOTD 2 może mieć jakiś wpływ na kurs. Wszystko inne wycenia aktualny kurs. Za kilka dni raport. Co nam przyniesie? 1-2 mln zysku? Sory ale do mnie to nie trafia. Chętnie dokupiłbym ale nie widzę tutaj żadnych nowych perspektyw, które zmienią postrzeganie tej spółki oraz przede wszystkim bajkopisarza prezesa.
Co do samych shortów, matko co za bełkot wy tu piszecie. Nie ma już żadnych shortów. To co jest to wynik polityki Zbynia i robienia syfiastych gier a te które mają perspektywy są co roku przerzucane w planie na dalsze kwartały. Stąd obsuwa. Nie ma shorta żadnego i zrozum to "ha" czy "for" bo się ośmieszacie tymi tekstami. A dla chętnego można kupić każdą ilość akcji w okolicach 3.7. Ostatnio było dorzucane dla fikcyjnego obrotu a teraz znowu wisi dalej i nikt tego nie rusza. Dlaczego? Nie chcą odkupić shorta a mogą? A może jednak rynek nie wierzy w kolejne obietnice (od 3 lat)? A może rynek nie załapał się na kolejne fikcyjne obroty na giełdzie na naszej perle, bo wg mnie temu miało służyć przewalenie z wora do wora tych 50k akcji ;)