~wivi

Inni też są, ale ograniczają się do obserwacji kursu. Wchodziłem od 2zł, przy czym 50% udało mi się kupić poniżej 1zł, więc nie jest źle. Uzbierało się tego kilkanaście klocków. Tak jak większość posiadaczy papierka uważam, że jeszcze przyjdzie na niego pora, ale wszystko musi się ustabilizować, co może trochę potrwać. Ale jak już się to stanie to wtedy takie spółki będą poszukiwane. Przy obecnych wahaniach nie trzeba się bawić na NC, żeby zarobić czasem nawet 10% w dobę,.. wystarczą nasze blue chipy, i to jest dla mnie trochę śmieszne. Jak tam zawita stabilizacja to przyjdzie pora na spółki typu MLB i na takie czasy czekam. Bo nic innego nie pozostaje. Jeśli najgorsze już za nami to poczekamy pół roku i zobaczymy 3zł, jeśli przed nami, to niestety oceniam to czekanie na conajmniej 12 m-cy i niestety konieczność uśredniania poniżej 0,80pln. Zobaczymy...
Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.