~Antoni

Krowa, w krókim okresie to nigdy nie wiadomo. Może szybko skoczyć w górę, jeśli nagle przyjdzie mróz i śnieg. A może sie kisić tak na tych poziomach aż do kolejnego wyraźnego wzrostu wyników. Niestety, ta emisja zaszkodziła kursowi. Zaszkodziła bardziej niż wynikałoby ze skali emisji. Jeden milion akcji więcej przy 18 mln akcji do tej pory, to nie powód do spadku kursu o 20%, ale co zrobić. Faktem jest, że dotychczasowi właściciele rzucili sie na oferte, znaczy że 29 zł to dla nich atrakcyjna cena. A kto ma wiedzić jak nie oni, czy spółka ma dobre perspektywy, czy nie. Ruch do góry będzie, bi musi być przy tak szybko rozwijającej sie spółce. Ale na tę chwilę, emisja i ciepła jesień powstrzymała wzrostu. Nie sądzę, że dalszy wzrost byl w bulach i cierpieniu, ale możliwe że będzie wolniejszy bo nie wiadomo kiedy pojawią się efekty rozwoju PRM. Dużo zależy od pogody zimą i tempa rozwoju PRM. Ja dalej jestem przekonany, że wzrosty będą. Systematyczne i długotrwałe. Choć pewnie wolniejsze niż spodziewałem sie przed emisją.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.