Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
... a, czyli bez zmian. Poczytałem trochę forum pxm. Tam wszyscy są pewni słuszności pxm. Ja jednak pozostaje przy słuszności KGN. Jeśli prawo było by po stronie pxm nie musieli by się uciekać do nieeleganckich zachowań. Domyślam się, że szukają pieniędzy do najnowszego raportu. I tu nasuwa się pytanie do forumowicz ~Ktk, czy takie ustalone zabezpieczenie przez sąd -nieprawomocne, uwidacznia się w raporcie kwartalnym? Lub czy takie zabezpieczenie poprawa dostępność do gotówki jak to napisało PGE odnoszące się w porównaniu do gwarancji bankowych? Co Pxm daje takie zabezpieczenie? Dostępność gotówki? Napewno coś berzącego, tylko nie wiem co. Może ktoś z Was, się z tym spotkał lub wie? Bo jak ocenił PGE, są jakieś opoźnienia z robotami i przestoje....