Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Czy kasę oddadzą czy nie... Dużo zależy od nas, od naszej determinacji.
Idealnie gdyby Prokuratorem Generalnym lub jeszcze lepiej Ministrem Sprawiedliwości został Roman Giertych.
Ale zostanie pewnie Adam Bodnar - właściwy kandydat dla Narodu Polskiego ( pewnie najlepszy ) - jako były RPO znał temat IDEI BANK i znał problematykę GNB - 200 tys. Polaków to sporo ( liczę łącznie akcjonariuszy i obligatariuszy GNB/IB - nie mam dokładnych danych ale myślę, że to rozsądna liczba.
NSA czeka na odpowiedź TSUE. To wszystko jeszcze potrwa. Pisowcy natomiast powprowadzali swoich sędziów do NSA ( sędzina co wydała w mojej opinii niesprawiedliwy i nieobiektywny wyrok w sprawie przym restr. IDEI przeszła do NSA - pewnie taki awans w wykonaniu Pisowców ) przyszły Minister Sprawiedliwości musi zrozumieć co tak naprawdę się stało - w pewnym sensie sam Leszek Czarnecki pewnie wystarczy ale nie zaszkodzi jak i inni akcjonariusze/obligatariusze dołączą do niego lub samodzielnie będą działać - zobaczymy czy PIS uszanuję decyzję Narodu i odda Władzę ( oni coś tam jeszcze kombinują, mafia będzie walczyć do końca, bo wie co stanie się po oddaniu władzy ). Pozdr.