~jww

Dnia 2023-10-31 o godz. 18:16 ~greg napisał(a):
> Dnia 2023-10-31 o godz. 17:58 ~Bombon napisał(a):
> > Oddawajcie szybciutko groszołapy
>
>
> A co zebrałeś ten wolumen dziś ?
> Widać że świeży tutaj to nie dziwne ,wskoczyłeś na szybko ,wiec zapewne wiele nie kupiłeś bo tak byś musiał zbierać długo tutaj jak ja czy inni :)
> A dla ciebie zarobek 6-8tyś zł to mało na takiej różnicy to ile masz 2,3,5kk a może 10-50k akcji akcji i liczysz na kokosy nowicjuszu ? Ty musisz czekać i modlić się o wzrosty ja po jutrze kolejną spółkę realizuje i z kilka tyś wpadnie. Ty żeby tyle zarobić musisz czekąc na porządne odbicie mi wystarczy mały ruch razy kilka spółek dywersyfikacja, proste. Ale spoko też kiedyś zaczynałem jak ty łudząc się ,praktyka zrobiła swoje :) Witamy kolejnego milionera :)))))
> >

Masz rację! Taki leszczyk np z kapitałem 5k musi czekać na wzrosty wiele wyższe żeby zarobić tyle co taki co kupuje za np 50k ,jemu starczy kilka procent wtedy i tyle, sam tu kiedyś grałem ale teraz nie ufam prezesowi sypaczowi.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.