Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2023-10-30 o godz. 20:07 ~jaccoo1 napisał(a):
> Nie udawaj głupa, Pawlik już od ponad 3 lat tam nie pracuje.
> Po co wypisujesz tutaj takie farmazony....
> A co do informacji to czas pokaże......
Jesteś taki przemądrzały? Widzę, żeś młody szczawik na tym forum ale raczej nie :) Już trzy 3 temu pisałem o potrzebie konopnego sznura dla tego jegomościa z domu Pawlikowskich, pamiętasz? Zani prokurator zajął sie sprawą. Skąd wiedziałem ? :)
Ja pamiętam, że ten wpis został określony przez jednego z forunowiczuów "grubo pojechaniem i odważnym"
Skoro od 3 lat "nie pracuje" co jest słodyczowym wyjaśnieniem na poziomie intelektu przedszkolaka albo tutejszego moderatora, dlaczego od 3 lat firma szukająca zaufania rynku inwestycyjnego ( taką mam nadzieję ) nie odcięła się od jego wypowiedzi ????? WYJAŚNIJ TO !!!
"Debiut na giełdzie w Londynie", czy było info spółki na temat odstąpienia z tego zamierzenia? WYJAŚNIJ TAKŻE TO, mądralo !!!