Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Odpowiem bo zaglądam 2-3 razy w tygodniu tutaj....
Jasne że spadło..., jasne, że się myliłem w długim terminie....
Na swoją obronę mam, że od roku 2022 do wakacji 2023 "udało" mi się tutaj przewidzieć większość korekt i punktów zwrotnych, natomiast nie założyłem że 17-20 padnie trwale....
Pisałem już, że odkąd padło 20 niezmiennie wierzyłem, że do trójkąta 20 wróci....
Nie stawiałem że podzieli to los bumecha - tam po tym jak padło 60 powrót na 29 wydawał mi się 100% pewny.
Było kilka kółek które wg mnie powinny coś dać a dawały najwyżej 7% odbicia, jedynie z 14-17 można powiedzieć że było jakimś tam kółkiem lepszym.
Ja niezmiennie wychodziłem na 0 lub na -2-3% licząc na więcej.
Cały czas obserwuję ale były inne tematy do grania w ostatnich miesiąca stąd też mniej tu zaglądam i mniej się udzielam