Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2023-10-28 o godz. 14:04 ~odp napisał(a):
> Kupili pewno z podradomskim jqjnikiem na spółę bo zatęskni za nowa jałówką:) A tu wtopa i trza w Sopocie odrobią na zmywaku, haha
Bocwański znowu guza szukasz, a potem zmykasz z podkulonym ogonem skamląc "milicja milicja ratunku na pomoc robię screeny!" i latając do moderatora. Już ci mówiłem twoje kozaczenie tutaj skończy się wraz z pełną publikacją IP.
Niestety nie kupiłem akcji tej spółki. Ale gdybym wtedy jak się kompromitowałeś:
Autor: ~Fan_starego [84.205.172.*] 2023-04-17 10:07
Opublikowano przy kursie: 0,12 zł , zmiana od tamtej pory: 91,40%
ją kupił, to zarobiłbym ponad 90%. Oczywiście ty na moim miejscu byś łgał, że ją kupiłeś. Nie nie kupiłem jej, nawet o niej nie słyszałem dopóki nie dostałeś bólu dupy z nią związanego.
Tak vincenciłbie nie czytasz w ogóle moich postów jak deklarujesz. Ale akurat ten długi którego nie przeczytałeś a z którego wynika gdzie mieszkam to przeczytałeś prawda? A wiem wcale nie kłamałeś i faktycznie nie przeczytałeś tylko ten telefon który ci poprawia "spod" na "z pod" etc napisał ci o Sopocie prawda? Ale ty jesteś żałosny! i zakłamany!