Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Przyczyn może być killa ale ja widzę np taką. Mały ff. Spółka zaskoczyła na plus i widać że wypływa na szerokie wody. Żeby kupić dużo trzeba podbić cenę. Jak Warrena kupuję to killa lat wchodzi Żeby pomału zbierać bez podbitek. Ale tu jest banan. I co robisz? Bierzesz pawelka i on wróży spadki podając jakieś informacje niby z sensem i cena spada, sieje strach dalej i dalej i cena spada. Kto sypie?, ten co kupić, aż do momentu kiedys metoda działa i rynek oddaje. Można się podpiąć i wyczekać dna. Ale tak jak pisałem sytuacja geo może nam sprzyjać i odbije szybciej niż było w planie. Ale to tylko moja pokręcona opinia.