Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jesteś Pan - panie B. bardzo napastliwym człowiekiem- atakuje tu Pan każdego kto myśli albo inaczej, albo w ogóle się odzywa na tym forum. każdy z nas ma prawo do swoich osądów i wyciągania swoich wniosków na temat MOC. Zainwestowaliśmy w akcje tej spółki- kurs jest od dawna tragiczny- powody są nieznane.Proszę mieć trochę kultury i nie sprowadzać nas wszystkich tu do poziomu prymitywów- nie rozumiem moderatorów takich forów, którzy pozwalają na takie przepychanki słowne i obrażanie innych- porównywanie typowe zresztą dla jedynie słusznej rządzącej partii - do ubogo myślących- po prostu. skąd w Panu tyle zjadliwości i zapiekłej złości. Nie wychodzi Pan z tego forum, nakręca się Pan całymi dniami- wytyka, że wszyscy nie myślimy, że wyciągamy złe wnioski- jakby MOC była ołtarzem świętym, którego tknąć nie wolno. Ktoś sprzedał swoje akcje - do czego miał prawo - w złej cenie- od razu uwaga- co za głupek wyprzedaje po najgorszej cenie. Ja też rok temu sprzedałem - jestem zatem w Pana kategoriach ubogo myślącym. Proszę o konstruktywną dyskusję a nie prywatne wycieczki do nas wszystkich tutaj